Februar måned

hammermøllen

 

Vi er så småt på vej ind i en ny måned. Februar venter forude. I denne måned får Line travlt med intensiv specialeskrivning og for Josefine er der plads til en vinterferie i smukke Skagen. Vi har tidligere skrevet lidt om Skagen – om både oplevelser i Skagen som vi holder af at besøge og gense og om lækre spiseoplevelser i Skagen. En ting er sikkert, der bliver skruet op for hyggen, god mad, frisk luft, smuk natur og en masse forkælelse.

Februar er også måneden for fastelavnsbollesæson. På bloggen kan du kan finde en opskrift på gode gammeldags fastelavnsboller med creme eller disse lækre fastelavnsboller med marcipanremonce og mørk chokolade. Der er endnu en opskrift på tegnebrættet som er lavet på en dej af vandbakkelse og med masser af flødeskum. Den får i en af de kommende dage.

Inspiration til februar finder i ler her nedenfor.

 

Bøger: Line er ved at læse bogen ’At lede efter læring’ i forbindelse med specialet. Josefine har kigget forbi Ann-Christines blog Valdemarsro som skriver nogle fine boganbefalinger.

 

Oplevelser: Et helt utroligt hyggeligt sted vi begge holder meget af her i nærområdet omkring Helsingør er Cafe Hammermøllen. Befinder man sig på disse kanter skulle man slå et smut forbi den smukke natur omkring møllen og nyde deres brunch eller en kop varm chokolade i ægte Morten Korch stil. Billedet ovenfor er fra en sommerdag ved møllen.

 

Film: Vi glæder os begge to til at se Flaskepost fra P til marts og end til da overvejer vi lidt at se The Revenant med Leonardo DiCaprio som har fået nogle gode anmeldelser med på vejen.

 

Mad: For et par dage siden prognoserede Claus Meyer at det var ved at være tid til stenbiderrogn – og hvis der er noget vi glæder os til er det er det disse små lækre fiskeæg. Følg evt. denne opskrift på hjemmelavet blinis med stenbiderrogn. Og så er det ved at være længe siden at vi har lavet braiseret svinekæber i øl, mums.

 

I Haven: Vi er faldet over hjemmesiden greenify.dk, hvor man kan skræddersy sin egen altankasse med de planter, krydderurter og blomster man ønsker sig. Lige nu finder man forskellige sorter af lyng på grund af årstiden, men vi glæder os til foråret, hvor der forhåbentligt bliver skruet op for udvalget. Man vælger selv størrelse og farve på altankassen. Hvordan planterne skal stå og trykker derefter på bestil. Herefter bliver altankassen leveret til din dør. Desværre leverer de ikke heroppe i Helsingør, men kun inde i Hovedstadsområdet.

 

Projekter: Josefine er gået i gang med lidt ny indretning til stuen på 1. Salen, blandet andet et par billeder med nogle flotte fotos fra Skagen og en ny magasinholder i egetræ. Line er i gang med babyhulen, hvor soveværelset skal laves hyggeligt og praktisk inden Lillesøster kommer til april.

 

/Josefine & Line

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *