Favoritter fra Gro til en dreng

gro børnetøj

Ligesom Josefine har valgt hvilke forårsfavoritter hun har til små piger fra børnetøjsmærket Gro, har jeg her valgt, hvilke favoritter vi har herhjemme til en tumling på 2 år. Jeg er en lille smule mere farveforskrækket end mange andre måske er og Lille K’s gaderobe består hovedsageligt også af forskellige grå og navy blå items. Der er dog få udskejelser i form af grønne nuancer – og så er jeg også ret vild med den karrygule sweat på billedet.

Bukserne har Lille K haft i forskellige farver og kvaliteter og de passer perfekt til en blenumse. De er bløde og holder i både form og kvalitet. De kan spændes i livet så der er plads til en lille mave og så går de ind og slutter tæt nede ved buksebenet, hvilket jeg synes er et stort plus. T-shirten er blød og lækker og så har jeg forelsket mig lidt i den fine vest også.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *