Et søsterblogindlæg: Månedens favoritter

cropped-blog-header1.jpg

Noget af det bedste ved at have bloggen her er at vi er sammen om at skabe indholdet og hjælper hinanden med ideer og påfund. Det er super hyggeligt at have sin søster ved sin side og når man samtidig deler samme passion, bliver det ikke meget bedre. Vi er rigtig glade for at være sammen om bloggen og det er vores helt egen lille familie- og madblog.

Bloggens navn er heller ikke helt tilfældigt da det består af vores efternavne som netop er Ruth. Vi er meget glade og stolte af vores efternavn, der stammer fra Skagen og har en helt speciel historie. Vi kommer ud af en gammel fiskerfamilie og flere af vores tip-oldefædre hænger på Skagen By -og egnmuseum.

Vi har samlet et par billeder af de ting der lige nu og her beskriver den kommende måned, ud fra hvad vi hver især er i gang med og holder af. Mon i kan gætte hvem der er Josefine og hvem der er Line?

tasker billede

Vores tasker består lige nu af disse: en pusletaske med alverdens indhold og en skoletaske fyldt med bøger og computer.

Søsterindlæg

Den ene af os læser ”12 Hours Sleep by 12 Weeks Old” som handler om at styre barnets måltider og den anden er i gang med at skrive et projekt om den nye skolereform og læser derfor om inklusion og systemteori.

kamera billede

Den ene tager billeder med et Canon G12 powershot og den anden bruger et Canon EOS 500D.

drikkelse

Når vi skal hygge os med noget at drikke fortrækker den ene det koldt og den anden at det er varmt.

Gættede du hvem der var hvem? Hvis man kender os er det ikke så svært. Josefine der går hjemme på barsel er den venstre side og Line der studerer er den højre side.

 

/Josefine og Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *