Et magisk øjeblik

Et magisk øjeblik – Storesøster og lillesøsters aller første møde.

En af de ting jeg har spekuleret og tænkt rigtig meget på under graviditeten er Esthers reaktion på at blive storesøster – og hvad hun mon ville synes om hendes nye lillesøster.

Indtil videre er det virkelig gået over al forventning. Esther reagere helt sikkert på, at tingene er forandret og anderledes herhjemme, men overfor lillesøster er hun det sødeste og mildeste. Hun viser hende stolt frem til gæsterne og kysser, aer og krammer hende mange gange om dagen.

Jeg tror de fleste fleregangs forældre syntes, at det er noget helt specielt og særligt stort, når storebror- eller storesøster skal møde det lille nye familiemedlem for aller første gang. Sådan havde jeg det ihvertfald, og det forblev også en af de magiske øjeblikke, som jeg aldrig vil glemme!

For at afsked osv. Ikke villle være for svært, valgte vi at vente 1 døgn, før Esther kom ind på hospitalet og mødte hendes lillesøster. Så kunne vi nemlig i stedet for endnu engang at skulle sige farvel til vores store (lille) pige, alle fire tage hjem sammen. Det var den helt rigtige beslutning for os.

Tirsdag eftermiddag kørte Jesper derfor afsted for at hente Esther fra vuggestue. Og efter lidt eftermiddagshygge derhjemme og en portion risengrød kørte de ind for at hente Wilma og jeg på hospitalet.

Jeg vil aldrig glemme det fine og magiske øjeblik da døren gik op og Esther forsigtigt, glad og forventningsfuld trådte ind af døren, og styrtede direkte mod hendes lillesøster. Hendes øjne strålede af lykke og stolthed og jeg bliver helt rørt af bare at tænke på det.

Det fineste første lille møde på noget meget særligt og stort. Det er jeg helt sikker på 💞
/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *