Et bryllup i Skagen

bryllup i Skagen

BRYLLUPSSNAK OG HVAD VI INDTIL NU HAR BESLUTTET.

 

Når man nu er blevet friet til følger der som regel også et bryllup med. Heldigvis er vi ret enige omkring hvad vi gerne vil. Men også hvad vi ikke vil. Det kan stadig virke helt surrealistisk at jeg skal giftes med min drømmemand. Ikke så meget tanken om at jeg skal være min kærestes kone eller det at være gift, men mere selve ceremonien og bryllupsfesten.

Vi har gjort os mange tanker om det der bryllup herhjemme. Ingen af os er til det store slotsbryllup med prinsessekjoler, dresscode, reception, taler, opmærksomhed osv. Vi er nok lidt mere low key anlagt og har derfor et lidt andreledes bryllup på tegnebrættet.

 

Indtil nu ved vi:

 

♥ At datoen for brylluppet bliver engang i September. Vi forsøgte ellers at få en dato i august.

Jeg er lettere chokeret over hvor hurtigt man skal være ude i forhold til booking af datoer til sådan et arrangement.

 

♥ Vi skal holde vores bryllup i Skagen. Et sted vi begge to har kært.

 

♥ Ikke helt hvor vielsen skal være, men vi har et sted i tankerne. Det bliver dog hverken i en kirke eller på rådhuset. Vi ønsker dog stadig en form for ceremoni som vores familie kan være en del af.

 

♥ Til gengæld ved vi hvor bryllupsmiddagen skal være og her går vi altså ikke på kompromis med mad og vin.

 

♥ At det kun bliver den aller nærmeste familie som skal være med os på dagen og dermed en meget intim bryllupsfest.

 

♥ Hvilken en kjole jeg skal have på. Eller det vil sige, JEG ved (eller tror) hvilken en kjole jeg skal have på. Det er ikke en decideret bryllupskjole og så er den kort.

 

♥ Hvis vi får råd skal vi udover et bryllup i Skagen også holde en kæmpe fest i Helsingør for vores venner med masser af dåseøl, foodtruck og dans hele natten. Hvem sagde man skal gå på kompromis – man kan vel godt holde to bryllupper?

 

♥ At vi begge to gerne vil have en vielsesring med vores egen lille indgravering. Jeg havde egentlig ikke troet at K var til den slags, men som han siger så er et bryllup ikke noget man kun gør halvt.

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *