Esthers 3 års fødselsdag


 

Lidt forsinket kommer her lidt glimt fra en virkelig skøn dag – nemlig da Esther fyldte 3 år.

Det er allerede ved at være 3 uger siden. Helt præcist weekenden inden vi tog afsted for at holde sommerferie, denne gang i det jyske. Nu er ferien ved at være forbi, og i morgen starter hverdagen. Jesper skal tilbage på arbejde, og Esther i børnehave. Jeg har virkelig nydt at have masser af tid sammen alle fire.

Jeg bliver altid lige sentimental på sådanne store dage. 3 år! Min lille pige er for alvor ved at blive stor. Hun går i børnehave, den lille ble numse er skiftet ud med fine lyserøde underbukser med hjerter og regnbuer, som hun gladeligt viser frem til alle hun kender, og hendes sutter sendte hun afsted til julemanden allerede tilbage i påsken. Der er slet ikke noget “baby” tilbage hos min store pige. Min glade, omsorgsfulde og betænksomme store pige.

Hun havde glædet sig uendeligt meget til at holde fødselsdag og blev fejret hele weekenden af både familie og venner. Solen skinnede og både i børnehaven og hjemme kunne vi pynte op med flag og balloner og holde fødselsdagen udenfor. Hun blev forkælet med masser af fine pakker og menuen stod blandt andet på pandekagakage, pindemadder og frugtspyd. Hun havde verdens bedste dag og har siden dagligt spurgt, hvornår hun igen har fødselsdag.

 
 

 

 

/Josefine.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *