Esthers 1 års fødselsdag

H U R R A  H U R R A  H U R R A . . .

11753816_10152975906462321_1172277526_n

I går fyldte min skønne lille Esther 1 år. 1 år!! Det er så kliché at sige, men det er virkelig slet ikke til at forstå, at der allerede er gået 1 helt år. Min store, dygtige, smukke pige er fyldt 1 helt år.

Det er helt utroligt så sentimental man kan blive på sådan en dag. Fra præcis 1 år siden, en smuk og lun sommeraften i juli, kom Esther til verden, og tog mit hjerte med storm med hendes store smukke øjne og uendelig store kærlighed. Det har været det bedste og største år i mit liv. Jeg elsker hende så højt, at jeg slet ikke viste man kunne elske, og hun har beriget mit liv helt ubeskriveligt. (Du kan læse om hendes vej til verden, lige her: min fødselsberetning).

IMG_1990
Esther, kun et par timer gammel på Hillerød Hospital

Vi holder pt. sommerferie i familiens sommerhus i Marbæk sammen med Jespers forældre, brødre, kærester og børn. (Jeg har blandt andet skrevet lidt om området i indlægget her).

Her startede dagen  med fødselsdagssang, stort morgenbord som blandt andet bestod af disse koldhævede morgenboller samt en af Esthers livretter – bananpandekager. Hun fik også en masse fine pakker. Blandt andet lego, puslespil, et brio legekøkken,  et cykelsæde og en hjelm, tøj og hjemmestrik, en cykel og søde ting til værelset.

IMG_7498

IMG_7502

Om eftermiddagen kom Esthers Oldeforældre forbi til kagemand og kakao, som blev nydt på terrassen, der i anledningen var pyntet op med masser af flag og serpentiner. Bagefter gik vi tur ved vandet, og aftenen blev ligeledes nydt med god mad, vin og leg på terrassen.

IMG_7488

IMG_7691

IMG_7648

image

Om aftenen, da Esther sov trygt og godt i det lille anneks, afleverede Jesper og jeg babyalarmen til Esthers bedsteforældre og gik en tur hånd i hånd ned på stranden, hvor vi kl. 22.18 skålede i kold rosé og kiggede op på den lyserøde himmel. Den perfekte måde at fejre, at vi præcis for 1 år siden blev forældre til verdens største og bedste lille guldklump. Jeg føler mig som verdens heldigste mor 🙂

11753744_10152975906457321_868207600_n

 

 

/Josefine

1 thought on “Esthers 1 års fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *