Endnu en (lykkelig) overraskelse

image

 

I går efter at have vinket farvel til mine forældre og en skøn uge i Skagen, spurgte Jesper om vi ikke lige skulle køre forbi Gl. Skagen, ved Mælkepeter og kigge efter hulsten på stranden. En beskæftigelse vi ofte har gjort og begge holder af. Og lige der, nede ved vandkanten, tog Jesper mit ansigt mellem begge hans hænder og friede til mig.

Jeg kan stadig slet ikke forstå det, og jeg kan slet ikke beskrive med ord, hvor fantastisk det føles og hvor lykkelig jeg er. Jeg græd af glæde, og den fire timer lange køretur fra Skagen til Esbjerg var fantastisk. Jeg kunne ikke forestille mig at dele mit liv med nogen anden mand og jeg elsker ham og vores lille familie  over alt i verden.

I dag, her dagen derpå, føler jeg mig høj af lykke og går og smiler fjollet, mens jeg ofte lige kigger ned på ringen, for lige at forstå, at det hele er rigtigt nok.

– Jeg føler mig som verdens heldigste og mest lykkelige ❤

 

… Jeg sagde JA, forresten.

 

 

/Josefine.

1 thought on “Endnu en (lykkelig) overraskelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *