En tur på Midtgård

får midtgård

midtgård billede

møffe midtgård

Vi stornyder Skagen på trods af at her ikke er nær så varmt som i resten af landet. Vi har allerede en masse gode oplevelser, men tænker at samle dem i et indlæg om Skagen. Der er både smukke og gode spiseoplevelser, musik ved Skagensfestivalen, tur til Grenen og meget mere.

Dette indlæg skal handle om noget helt andet, nemlig om vores tur til Midtgård for en uges tid siden. Ikke langt fra, hvor mine forældre bor ligger Midtgård i skønne og grønne omgivelser. Midtgård fungerer som besøgsgård og drives som et økologisk landbrug. Her er utroligt børnevenligt og en masse dyr og fugle som man kan besøge. Stedet er et lærested for skoler og institutioner, men gården er også et fantastisk område for alle andre borgere. Her er skov og engarealer, grønne plæner og højt til himmelen.

På Midtgård finder man en masse bondegårdsdyr lige fra får, grise, geder, heste, køer og kaniner. I volieren kan der ses forskellige fasaner, påfugle og stuefugle. Naturligvis er der også ænder og høns som går frit rundt omkring på gården. Du kan finde mere information om gården lige her.

Den bedste oplevelse vi havde på Midtgård var at se Møffe som i april havde fået 13 små grise. Møffe er gårdens sortbrogede landrace gris og vi så hende både tage mudderbad og give mad til hendes små møflinger. De havde det virkeligt dejligt og jeg synes det er så skønt når man kan se at dyrene har det godt og trives.

En anden sjov lille oplevelse var grantræs labyrinten til mindre børn, som Lille K løb og gemte sig inden i. Her er desuden bålplads og masser af plads at boltre sig på. Midtgård er et rigtigt fint sted med rigtig bondegårdsidyl og jeg kan kun anbefale at man tager en tur hertil hvis man har børn.

labyrint billede

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *