En tur på Comwell – Borupgaard

IMG_9955

I weekenden stod den på luksuriøs selvforkælelse med min søster og min mor på Comwell i Snekkersten. En skøn dag med spa, massage, hyggeligt samvær, god mad og forkælelse. Det var helt vildt fantastisk! Vores mor fyldte tidligere på året rundt og vi havde derfor inviteret hende med til en forsinket fødselsdags-oplevelse.

Vejret var helt fantastisk og omgivelserne billedskønne. Derfor startede vi med et koldt glas hvidvin på terrassen for ligesom at komme ned i gear og falde ind i stemningen. Egentlig hyggede vi os så meget at vi sagtens kunne være blevet siddende, men vi havde alle bestilt en skøn massage.

Vi kommer alle tre ud helt opløftede og afslappet på samme tid. Med både fornyet energi og en afspændthed jeg ikke havde oplevet længe. Det er virkeligt alle mødre – og andre, vel ondt med sådan en omgang. Det kan kun anbefales.

IMG_0001

IMG_0002

IMG_9988

Jeg fik selv en aromamassage med en skøn lavendel olie og blide strøg der passede mig helt perfekt. Efterfølgende gik vi ned i spa-området, hvor der både var boblebad, koldt vand, varmt vand, sauna og dampbad.

IMG_0023

Vi sluttede et perfekt ophold af med en lækker sammensat 4-retters middag i Comwells restaurant og en god nattesøvn på et af hotellets værelser.

IMG_0037

 

IMG_9973

 

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *