En sommeraften i juni

skumfidus

I går var en af de hyggeligste aftner som vi længe kan huske tilbage til og mindes med utroligt meget fornøjelse og glæde. Det var en af de aftner, hvor lykkefølelsen overskyllede os alle sammen i takt med at solen gik ned og det blev aften.

Vi spiste en lækker sommermenu tilberedt på grillen som bestod af friskfanget fisk og skalddyr, kartoffelsalat, asparges og nybagt brød. Til maden nød vi et koldt glas hvidvin og til dessert stod den på rabarberkage og ristet skumfiduser over bål. En helt igennem fantastisk aften.

Vi er helt sikre på at juni byder på flere af den slags hyggelige og helt impulsive stunder, hvor man mødes med familie og venner, spiser lidt god mad, hygger og snakker og hvad der ellers hører til.

fisk

skaldyr

 

Vi har flere gode planer for juni måned, blandt andet:

 

Bøger: Vi er begge ret vilde med Emily Salomon som netop har udgivet en ny bog. Den hedder Hverdagsglamour og vi glæder os til at læse og inspireres af hendes fine univers.

 

Oplevelser: Det populære sommer program Summer summarum sender hele uge 27 i Helsingør. Programmet sendes fra Helsingør vandrehjem mellem kl. 9 og kl. 10 og alle morgenfriske børn, som har lyst til at møde op er velkomne. Se mere her.

 

Film: Selvom vejret måske ikke lige indbyder til serier og film, kommer der sikkert en regnvejrsdag i løbet af måneden, hvor vi vil sætte denne nye sæson med Orange is the new Black på til en god omgang bland-selv-slik.

 

Mad: Der skal helt sikkert gang i grillen og desserten kunne sagtens bestå af denne koldskål.

 

I haven: Mynten er virkelig blevet stor og fin og vi skal finde på nogle spændende retter med mynte.

 

Projekter: Vi har begge en masse små projekter som blandet andet består af at finde noget at hænge på væggene i Lines stue. Josefine skal have ordnet havemøbler og lavet en ny knagerække. Vi har desuden planer om at tage på nogle af alle de loppemarkeder som der finder sted her i juni måned. Man kan finde inspiration fra markedskalenderen.

 

/Josefine & Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *