En ny uge

Mandag kan være lidt mærkelig somme tider, synes jeg. De kan være svære at komme i gang med, og oftest skal jeg lige finde rytmen. I går var anderledes, på den gode måde dog.

Jeg havde sovet tungt og godt, hvilket egentlig hører til sjældenhederne, men vågnede altså udhvilet og i et aldeles godt humør. Måske det var fordi, at weekenden har været af den gode slags. Den slags weekender, hvor man når en helt masse, ses med søde mennesker og fyldes op af hjertevarme på hjemmefronten.

Jeg har været i sommerhus med mine gamle studiepiger som jeg sjældent ser, fordi livet bare suser af sted. Men det var så skønt og livsbekræftende at være sammen med dem, og vi nåede både at spise god mad, snakke, overnatte og en gåtur i bragende solskinvejr inden jeg vendte snuden hjem.

Da jeg kom hjem lørdag eftermiddag forandrede vejret sig og vi blev nærmest indhyllet i vores lille stue i mørke og dis, der lagde sig som et afdæmpende tæppe. Og lige der midt i vores stue var det eneste der fandtes, vores lille 4kløver. Vi tændte stearinlys, hørte musik, læste bøger, spiste lækker mad og om aftenen fik jeg pakket 48 kalendergaver ind. Så nu er vi klar til at nissen flytter ind på fredag, hvor planen også er at vi skal spise de her snaskede hjemmelavede æbleskiver. Åh det bliver så godt.

Søndag morgen, henover morgenbordet med hjemmebagte boller opdagede vi at Lille K havde fået en rokketand. WHAT! Den første rokketand og jeg ved ikke hvem der var mest henrykt – mig eller ham. Så er man altså bare ikke lille mere. Vi var en tur på legepladsen, spiste aftensmad hos svigerfamilien og jeg brugte aftenen på at arbejde.

Nu er ugen godt i gang og jeg har stadig en hel del på min to-do liste. Der sker en helt masse for tiden og vi glæder os til at løfte sløret for en af tingene i næste uge.

Om lidt går vi ind i december måned. Vi har planer om at pynte op, bage småkager, fælde juletræ, se julefilm og læse julebøger. December er en intens og kompakt måned, men så længe man husker at nyde det hele, så synes jeg det er en af de bedste på året.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *