En lille pige ♥

syprojekt lillepige

Jeg skal være mor til en lille fin pige – og det er den mest fantastiske følelse, der findes! I skrivende stund er jeg i uge 21 – allerede over halvvejs, og jeg synes, at tiden er fløjet afsted! Det må den også gerne, for jeg kan slet ikke vente med at møde hende.

Jesper og jeg var heldigvis enige om fra starten af, at vi gerne ville vide kønnet, hvis det var muligt. Ikke fordi det betød noget, om det blev en pige eller en dreng – men vi havde på fornemmelsen, at det ville blive lidt nemmere at forholde sig til, når “den” blev til en han eller hun. (og så er jeg også meget nysgerrig). Det vidste sig at være helt rigtigt for os. Vi synes begge, at det er en helt fantastisk følelse, at gå og sige “hun”, og jeg har det som om, at jeg slet ikke kan sige det nok. Derudover er det rent praktisk lidt nemmere (og sjovere) at indkøbe garderobe og indrette babyværelse, når man nu ved, at det er en lille “hende”, vi venter.

Da Line ventede lille K, lavede jeg en lille kasse til ham med små hjemmelavede syprojekter, sammen med lidt loppefund og andet sjovt jeg havde fundet. Det blev bl.a. til en hjemmelavet flagranke, en suttekæde, en bamse og en hagesmæk. I dag har jeg fået indkøbt lidt stof og planlægger derfor, at jeg skal i gang med noget lignende til Stumpen. (De første få indkøb er også allerede gjort. Blandt andet faldt jeg over den søde lille dukke, som jeg simpelthen ikke kunne stå for :-))

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *