En lille anmeldelse af ‘C9 – kickstart til en sundere livstil’

image

Som jeg skrev om i indlægget her , har jeg prøvet den populære C9 kur på egen krop og her følger mine tanker, erfaringer og ikke mindst resultater efter ’kuren’.

Som du også kan læse om i mit tidligere indlæg, er C9 et 9 dages program, som består af kosttilskud i form af aloe vera drik, protein shake, fiber, en tablet med fokus på forbrænding samt 30 min. Daglig motion.

C9 er ikke en kur, hvor et egentligt vægttab er i fokus- men en måde at kickstarte en sundere livstil på og samtidig nulstille kroppen og udrense for affaldsstoffer og væskeophobninger.

Min egen motivation for at prøve c9, var udover at få mere energi i hverdagen, også at jeg utrolig gerne ville have en god kickstart til at smide de sidste 5 kg, samt at blive fri for min sukkerafhængighed og få renset ud i kroppen.

Dag 1-3
De første to dage på C9 er mere eller mindre faste dage, hvor du udover aloe vera drikken, kun får fiber, tablet og en enkelt protein shake.
Dag 1 på C9 gik utrolig godt. Nok mest fordi jeg var rigtig motiveret for at komme i gang og at det hele skulle lykkes. Dag 2 var knap så sjov. Egentlig ikke fordi jeg følte mig ekstrem sulten, men kunne ikke andet end at tænke på mad hele tiden og aftenen føltes meget lang!
Derfor var det dejligt at vågne på Dag 3 og kunne se resultater. I alt 3,1 kg lettere sagde vægten + et par enkelte centimeter. Og om aftenen nød jeg en laksesalat med couscous og følte mig meget mæt og glad.

Dag 3- 9
Dag 3-9 kørte mere eller mindre ens. Jeg startede dagen med en shake med kokosmælk, frosne hindbær og lidt ingefær, mine aloe vera shots og en tablet. Til frokost lavede jeg endnu en shake, ofte serveret med lidt frugt fra den frie liste, en gulerodsstav eller to og endnu en tablet. Eftermiddagen bestod af et brev fiber og om aftenen et sundt måltid på ca. 600 kcal. Vi fik bl.a. tunsalat, laksesalat, grøntsagssuppe og en sund hjemmelavet burger.
Om morgenen på 10. Dagen vejede og målte jeg mig igen. I alt 4,2 kg og 22 cm lettere på 9 dage. Herudover en følelse af at føle mig meget lettere og veltilpas.

Normalt føler jeg mig ofte utrolig træt om eftermiddagen og ’liver’ først sådan rigtig op igen efter aftensmaden. Under C9 oplevede jeg et utrolig højt energiniveau hele dagen, og jeg var overhovedet ikke træt om eftermiddagen som jeg plejede. Om det er kosten , tabletterne eller bare fokuseringen på programmet ved jeg ikke, men jeg oplevede i hvert fald et forhøjet energi niveau.

Jeg havde desværre også et par dårlige oplevelser under C9. Flere gange oplevede jeg, at jeg blev meget svimmel. Faktisk så det et par gange helt sortnede for mine øjne og jeg kunne mærke mit hjerte hamre alt for hurtigt. Dette var til trods for at jeg følte mig frisk, energisk og ikke spor sulten. Meget mærkeligt. Under disse episoder tvang jeg mig selv til at spise lidt mere fra frilisten og ikke mindst huske på masser af væske. Det hjalp lidt. Er der mon andre der har haft samme oplevelser under C9?

Alt i alt har C9 været en positiv oplevelse. Det har været meget overskuelige og konkret at følge programmet. Jeg har følt mig mæt og frisk under forløbet og det har været en sjov udfordring. Herudover er resultaterne jo fantastiske. Specielt har jeg kunne se det på min mave, hvor de fleste centimeter også er røget. Pludselig kan jeg hoppe ned i bukser jeg faktisk ikke har haft på siden jeg blev gravid med Esther. Jeg kan kun anbefale C9 til andre der har brug for et rigtig godt skub i den rigtige retning. Som skrevet er C9 blot en kickstart, og sådan har jeg også valgt at bruge det. Jeg mangler stadig et par kg. På vægten og herudover vil jeg forsøge at holde ved den sunde livstil, skære ned på sukker og tomme kulhydrater og dyrke mere motion

Hvis du er blevet fristet og selv har lyst til at prøve C9 programmet kan du bestille her.

 

/Josefine

1 thought on “En lille anmeldelse af ‘C9 – kickstart til en sundere livstil’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *