En fantastisk weekend.

GLIMT FRA EN FANTASTISK WEEKEND.

 

Det har været en helt igennem fantastisk weekend som bare er fløjet af sted. Vi havde bryllupsplaner hos et vennepar om lørdagen og søndag vågnede vi op (lidt trætte) til et herligt sommervejr. Vi gik derfor en lang tur til Hammermøllen med børnene. Hammermøllen er et af mine yndlingssteder i hele Danmark tror jeg. Det er ægte Morten Korch idyl midt ude i skoven. En lille hyggelig cafe, hvor man kan nyde en brunch, frokost eller kage. Vi sad udenfor, hvor der også blev afholdt en barnedåb, hvilket bare fik mig til at glæde mig endnu mere til at Lille K og Mini A skal døbes.

Brylluppet fandt sted i parrets egen have – både vielsen og selve festen. Brylluppet blev fejret i et stort telt, der blev serveret fadøl og der var burger til hovedret – helt genialt. Brudeparret er gamle gymnasiekærester, har tre børn sammen, hus, bil og mange oplevelser bag sig. Til trods for de har kendt hinanden i mange år fornemmede man nyforelskelse og dyb kærlighed dem imellem. Det var så romantisk.

Det har bare været sådan en fantastisk weekend, fyldt med rare ting – og helt perfekt!

 

bryllupsmenu  Bryllupsmenuen, virkelig lækkert!

squash Haveglæder der bliver tryllet om til: squashkagesquashspaghettirabarbercrumble eller rabarbersaft eller rabarberkage med hvid chokolade.HelsingørPå tur med min store dreng inde i Helsingør.

Hammermøllen Naturen på vej ud til Hammermøllen er smuk med smuk på.

svampetid Svampetid.

falafel

hjemmelavede falafel med en sund salat.

 

/Line

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *