En dag på Smidstrup Farmen

smidstrup farmen

bondegårdsbesøg

æsel

Vi elsker at tage på små ture i vores nærområde og i sommerferien besøgte vi Smidstrup Farmen som er en besøgsgård i Nordsjælland. Vi blev vist rundt på gården og havde det vidunderligt med at gå rundt og se, nusse og fodre alle dyrene på gården. Vi fik oplevet hvordan livet for høns, kaniner, geder, grise, heste, æsler, kør og hunde var på Smidstrup Farmen. Og vi havde alle sammen en rigtig god oplevelse. Lille K tullede rundt og nød at få lov at røre og klappe dyrene, han var endda ude at ride på æslet Turbo.

På gården ændrer oplevelserne sig fra årstid til årstid. Da vi besøgte Smidstrup Farmen var her små gedekid og man kunne slet ikke lade være med at nyde de søde små kid. Jeg var næsten klar på at tage en af dem med hjem. På Smidstrup Farmen sætter de en ære i at alle dyrene har det godt, sundt og et varieret liv – hvilket man tydeligt kan mærke. Jeg bliver så umådeligt glad når dyrevelfærden prioriteres højt.

For de lidt større børn var der mulighed for at få en tur på bondemandens traktor, hvilket var en stor fornøjelse for både børnene og de voksne at se på.

Vi havde pakket madpakker hjemmefra, men i højsæsonen er her også mulighed for at købe grillede pølser med brød og is til dessert. På dagen, hvor vi besøgte gården var vejret ikke det bedste, men dette er der også tænkt over på Smidstrup Farmen, hvor man kan gå ind i et hyggeligt skur med borde og bænke og nyde sin mad.

Det var en rigtig god oplevelse, at opleve dyrelivet på Smidstrup Farmen og det er bestemt ikke sidste gang.

Man kan læse mere om Smidstrup Farmen og blandt andet finde priser her.

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *