Ramensuppe med æg, nudler og grønt
 
Forberedelse
Tilberedning
I alt
 
Antal personer: 2 pers.
Ingredienser
  • 8 dl hønsefond
  • nudler
  • 1 forårsløg
  • 3 minimajs
  • broccoli
  • 1 håndfuld bønnespirer
  • 2 æg
  • bredbladet persille
  • ½ lime
Fremgangsmåde
  1. Kog to æg.
  2. Kom hønsefond og nudler i en gryde og giv det et hurtigt opkog.
  3. Grøntsagerne snittes fint og svitses i et minut eller to på en pande og fordeles i to skåle.
  4. Suppen med nudler hældes over grøntsagerne og det kogte æg tilføjes.
  5. Tilsidst kommes bredbladet persille og lime i suppen.
Recipe by Ruth&Ruth at http://ruthogruth.dk/ramensuppe-med-aeg-nudler-og-groent/