One pot pasta - vegan style
 
Forberedelse
Tilberedning
I alt
 
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 400 g spaghetti
  • 200 g brune økologiske champignon
  • 200 g økologiske cherrytomater
  • 1 håndfuld friske krydderurter (jeg brugte oregano og rosmarin)
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 8 dl grøntsagsbouillon
Fremgangsmåde
  1. Hak løg og hvidløg.
  2. Rens og skær champignon og cherrytomater i halve eller kvarte.
  3. Kom alle ingredienserne i en gryde og bring det i kog
  4. rør rundt og lad derefter pastaretten passe sig selv, mens den står og små simre i 10-15 min. til spaghettien er kogt aldente.
  5. Server i skåle - og drys evt. med lidt friskrevet parmasan.
Recipe by Ruth&Ruth at http://ruthogruth.dk/vegan-one-pot-pasta/