Oreo cheesecake
 
Forberedelse
Tilberedning
I alt
 
Ingredienser
  • 28 Oreos (plus 6-8 stykker til pynt ovenpå).
  • 6 spsk smeltet smør
  • 400 g Philadelphia
  • 4 store spsk floramelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 4 dl fløde
Fremgangsmåde
  1. Kom 24 Oreos i en frysepose og bank den med noget tungt, så kiksene knuses.
  2. Smelt smør og bland de knuste kiks og det smeltede smør i en skål.
  3. Kom kikseblandingen i en springform og mas det godt ned i bunden. Jeg plejer at ligge lidt bagepapir ovenpå kiksemassen og trykke ovenpå med noget fladt, så jeg får kiksebunden trykket godt ned.
  4. Bland herefter Philadelphia, floramelis og vaniljesukker i en skål.
  5. Pisk flødeskummen luftig og vend den søde Philadelphiacreme i flødeskummen.
  6. Vend til sidst 4 knuste Oreos i ostecremen og fordel cremen ovenpå kiksebunden.
  7. Stil din Oreo cheesecake på køl i minimum 2 timer, pynt med lidt Oreos på toppen og server den kold.
Recipe by Ruth&Ruth at http://ruthogruth.dk/oreo-cheesecake/