Dreng eller pige..?

graviditet

 

Forholdsvis hurtigt efter min kæreste og jeg fandt sammen begyndte vi at tale om at skulle have børn. Det har altid været et særligt ønske hos os begge to og nu venter vi altså vores andet barn, hvilket er helt fantastisk.

Første gang da jeg var gravid med Lille K havde jeg en helt klar fornemmelse om, at det var en lille dreng som lå derinde i maven. Denne gang har jeg haft min tvivl fordi egentlig synes jeg at graviditeterne minder ret meget om hinanden – den umenneskelige kvalme de første 2 måneder, trætheden som bare overvælder en og hormonerne der gør at jeg kan få tårer i øjnene over de mindste ting.

 

Dog synes jeg at kvalmen har været en smule anderledes, da den ikke stoppede ved morgenkvalmen, men tværtimod fortsatte til jeg gik i seng. Faktisk var den værst om aftenen, hvor jeg oftest bare gik i seng og sov for ikke at lægge mærke til den. Første gang, da jeg var gravid med Lille K, stoppede kvalmen op ad dagen, men jeg havde flere morgener hvor jeg kastede op.

Trætheden denne gang har været altoverskyggende og jeg synes stadig ikke at energiniveauet er helt som det plejer. Jeg har endnu heller ikke taget lige så meget på som jeg havde sidste gang på dette tidspunkt, hvilket jeg sætter stor pris på. Maven ser større ud denne gang, men formen er nogenlunde den samme – så med dét udgangspunkt har det derfor været svært at gætte mig frem til hvad det var maven indeholdte.

 

Tiden denne gang er fløjet af sted og jeg er nu allerede halvvejs, hvilket ikke helt er til at forstå. Men det betyder at vi i sidste uge var til MD scanning og fik kønnet at vide.

 

Vi er så heldige at vi venter en lille pige ♥

 

/Line

 

1 thought on “Dreng eller pige..?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *