Dobbelt barnedåb

dobbeltdåb

I WEEKENDEN BLEV BÅDE LILLE K OG MINI A DØBT OG VI FEJREDE DEN HYGGELIGSTE BARNEDÅB MED VORES KÆRE. DET VAR EN VIRKELIG DEJLIG DAG, VEJRET VAR GODT, MADEN GOD OG RAMMERNE HELT PERFEKTE.

 

Vi startede i kirken, hvor begge børn fik vand i håret. Jeg havde været noget spændt på hvordan Lille K ville takle det hele. Han er med sine 3½ år en lille bestemt herre med egne meninger og holdninger. Vi havde snakket en helt masse omkring hvad der skulle ske og prøvet at forberede ham så godt vi kunne og heldigvis gik det rigtigt fint. Han havde fået sin “farfar skjorte” på som er en skjorte fra Ralph Laurent, shorts fra Pomp de Lux og sandaler fra Angulus.

 

Mini A havde den smukkeste dåbskjole på som hendes farmor havde på da hun blev døbt. Min mor havde syet underkjolen så det var den helt perfekte kombination med lidt fra begge sider af familien. Efter dåben fik hun en kjole på fra Caramel Baby and Child.

 

Efter kirken tog vi videre til Hotel Marienlyst som serverede brunch. Maden var rigtig lækker, der var rigeligt af den, det var økologisk og bare helt i top. Hotel Marienlyst ligger lige ud til vandet og eftersom vejret var skønt, blev der efterfølgende både soppet og badet. Nogle smukke, men samtidig uhøjtidelige rammer med plads til alle.

 

Det meste af min familie, på nær min dejlige søster, bor i Jylland og kom derfor langvejs fra. Det var SÅ skønt at se dem og at de tog sig tid til at køre den lange vej til Helsingør. Ungerne blev begavet fuldstændig overvældende og det hele var bare så vellykket. Jeg gik derfra varm om hjertet og kunne næsten græde af glæde. Føler mig virkelig heldig.

 

Skulle jeg holde barnedåb igen ville jeg ikke gøre noget om. Jeg er glad for at vi havde valgt “den nemme løsning” ved at købe os til en lækker brunch fremfor selv at skulle stå med det hele. På den måde kunne vi nå at snakke lidt mere med vores gæster fremfor at servicere.

 

Jeg fik ikke taget et eneste billede på dagen. Heldigvis havde min søde faster, der er fotograf sit kamera med og vi har fået de lækreste billeder som vi kan se tilbage på og mindes den gode dag.

kirke_dsc6330dåb_dsc6580barnedåb_dsc6539

Om aftenen gik vi ud som et lys – trætte, mætte og glade. Tak til alle jer som var med og til jer som tænkte på os.

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *