De første babykøb

babaykøb

 

De første babykøb er shoppet og som i kan se afslører farverne tydeligt at maven indeholder en lille pige. Vi glæder os helt ustyrligt til familieforøgelsen i foråret og jeg kan ikke lade være med at redebygge en lille smule. Det er den hyggeligste forberedelse. Vi er startet lidt tidligt på disse babykøb, men på denne måde har vi tiden til at finde frem til vores fælles favoritter og udnytte januarudsalget som har lokket med fine babyting. Jeg synes vi har udvalgt nogle få, men lækre babysager.

camcam

De udvalgte babykøb på billedet består af stofbleer fra Camcam, slå-om bluser fra Selena og Poppy Rose, en sparkedragt med skrå lukning, et par leggins fra Minimalisma og de sødeste små babysokker fra MP. Alt er købt hos luksusbaby.dk.

petit bateau

Jeg havde forelsket mig hovedkulds i den fine sparkedragt fra Babe & Tess og bestilte den fra denne hjemmeside – og den lever helt op til forventningerne. Et af mine favoritmærker i forhold til nattøj og bodyer til baby er fra det franske Petit Bateau og derfor blev det også til et par fine natdragter herfra. Lille K har også haft – og har stadigvæk – meget fra Petit Bateau som inderste lag. Men værd at huske er, at mærket er lidt småt i størrelserne.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *