C9 – kickstart til en sundere livstil

image

Så er jeg også hoppet med på vognen og gået i gang med det meget populære c9 program, som har fået utrolig positiv omtale rundt omkring.

C9 er ikke en kur, hvor et vægttab er i fokus- men en måde at kickstarte en sundere livstil på, og samtidig nulstille kroppen og udrense kroppen for affaldsstoffer og væskeophobninger.

C9 er et 9 dages program, som består af kosttilskud i form af aloe vera drik, protein shake, fiber og en tablet med fokus på forbrændingen. Herudover er 30 min. daglig motion også en del af programmet.

Når man bestiller c9 kassen medfølger også et målebånd, en lille gave i form af en ‘shaker’ og et hæfte der nøje vejleder dig gennem de 9 dage, og herudover kommer med gode opskriftideer på lækre proteinshakes og måltider på under 600 kcal.

Udover at jeg utrolig gerne vil have en god kickstart til at smide de sidste 5 kg jeg stadig mangler efter graviditeten med Esther, er mit mål med c9 også at blive fri for min sukkerafhængighed og få renset ud i kroppen. Herudover gode motionsvaner og mere energi i hverdagen. Med c9 skulle alt dette være muligt, så jeg er utrolig spændt på resultatet og glæder mig til at komme i gang.

De første to dage på c9 kuren er ikke 100 procent faste dage, men tæt på, da man her kun får en protein Shake, 2 tabletter, 1 pakke fiber og 4 shot aloe vera kosttilskud. De sidste syv dage af programmet består af det samme, men herudover også en proteinshake om morgenen og et måltid om aftenen på 600 kcal.
Herudover kan man i hæftet finde en friliste med frugt og grønt, som man må spise efter behov under alle 9 dage.

Min c9 pakke har jeg bestilt hos forhandler, Janni Buus fra Aloeverahusetroskilde. Hun har været utrolig sød og hjælpsom og skrevet mange gode råd inden min start på c9. Du kan læse meget mere og bestille din egen c9 pakke lige her.  (Direkte link til webshop her)

Jeg lover at holde jer opdateret med resultater og erfaringer undervejs.

/Josefine

 

1 thought on “C9 – kickstart til en sundere livstil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *