Bruschetta med gedeost og stikkelsbær

bruschetta med gedeost og stikkelsbær

Her kommer endnu en opskrift på en lille lækker snack, som kan bruges som en af mange små retter til en lækker sommer tapas eller som en lille foret eller appetizer inden grillmaden.

Bruschetta bestående af baguette skåret i tynde skiver, med gedeost, stikkelsbærmarmelade og lidt frisk timian – Så bliver det ikke mere enkelt, nemt og lækkert! Marmeladen er i denne omgang ikke hjemmelavet, men købt. I år har jeg dog planer om en skøn og hjemmelavet en af slagsen, hvis vores nye stikkelsbærbusk altså giver en god høst.

Opskrift på :

  • En baguette
  • 1 rulle god gedeost
  • stikkelsbærmarmelade
  • Lidt frisk timian

Skær baguette og gedeost ud i tynde skiver.
Kom et stykke gedeost på hver baguette og kom en tsk stikkelsbærmarmelade oven på gedeosten.

Top med en smule frisk timian og grill dine bruschetta i ovnen i ca. 10 min. Ved 200 grader.

 

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *