Bondegårdsbesøg på Mangholm

imageimage

image

image

I søndags tog vi på bondegårdsbesøg på Mangholm gård, der ligger lidt uden for Hillerød. Her var virkelig hyggeligt og vi havde en helt fantastisk tur. (Trods vi ventede gæster og ikke havde så meget tid, som vi kunne have ønsket). Det er helt sikkert et sted vi kommer igen!

Vi havde fundet frem til gården vis hjemmesiden, www.ditlandkoeb.dk, hvor du kan finde en oversigt over alle gårdbutikker i landet. Mangholm er et økologisk landbrug og har åben for gæster hver weekend. I den lille gårdbutik kan du købe friske økologiske grøntsager, hjemmelavede økologiske pølser, marmelader, øl, mel og andre økologiske kolonialvarer. Der var også mulighed for at købe sig en varm kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage, som kunne nydes rundt om bålet på den solrige gårdsplads. 

Det bedste af det hele var dyrene, som man har mulighed for at komme helt tæt på. Hestene gik rundt ude på marken, 3 grise boltrede sig i mudder, hønsene rendte frit rundt på gårdspladsen og inde i den lune lade hilste vi på både køre og får – ej at forglemme to helt nye påskelam, som var kommet til verden for kun tre dage siden. Vi fik lov at både klappe og røre, og Esther var fuldstændig betaget af de mange dyr.

Mangholm er en meget hyggelig lille gård med en dejlig rolig stemning – og bestemt et besøg hver for børnefamilen. Du kan finde frem til gården lige Her.

image

image

image

image

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *