Bloggen har måske fundet sit fokus

IMG_5247

Bloggen er nu over et halvt år, hvilket er lidt vildt at tænke på. En af grundene til at min søster og jeg startede bloggen her, var for at dele de ting vi holder af med især vores familie som er spredt rundt omkring i Danmark. Efterhånden har bloggen fundet sit fokus som mest hviler på mad især familievenlige hverdagsretter. Jeg kan se vi har lidt læsere og at nogen vender tilbage, især var indlægget HER meget populært – jeg forstår godt hvorfor. Derfor kan vi selvfølgelig ikke helt lade være med også at vise vores små og store oplevelser i hverdagen.

Vi synes også at hele blogland var lidt spændende og ville gerne lære wordpress at kende, SEO, Affiliate links, webhotel, google analytics og alle mulige andre begreber som virkede som en jungle når man ikke kender til det. Vi har derfor lige så stille sat os ind i nogle af tingene og har på egen hånd formået at lave en blog som vi synes okay om. Der er stadig et par små-justeringer vi gerne vil have på plads, men det må komme hen ad vejen.

Jeg var for et år tilbage på et blogkursus i Aarhus afholdt af web-nørden Lars Bachmann og virkelig søde Ann-Christine der blogger på valdemarsro.dk, en blog som virkelig er et besøg værd. Hun tager fantastiske billeder og har de skønneste opskrifter. I skal virkelig prøve hendes kanelsnegle – det er de lækreste jeg nogensinde har smagt. Derudover viser hun små glimt fra hendes hverdag og kommer med indretningstips og ferieguides. Kurset jeg deltog i var super godt og jeg blev utroligt inspireret af dem begge to, der kunne hver deres. Det var et lille spark derfra, der endelig gjorde at vi kastede os ud i projektet.

Meget er sket siden. Lille K har fået den sødeste kusine, han har lært at gå og sove igennem om natten. Jeg sagde mit job op og koncentrere mig nu kun om mit studie og nyder ved siden af min lille familie.

Tak til jer der læser med, det er noget så hyggeligt 🙂

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *