Barselsønsker

Om 46 dage står der BARSEL i min kalender, men hvem tæller? Jeg begynder så småt at trænge til det. Mit bækken gør ondt – også selvom jeg ”bare” sidder og skriver på mit speciale og søvn er efterhånden en by i Rusland. Jeg når kun lige at gå på barsel en uge eller to før vi byder Lillesøster velkommen til verden og jeg har i sinde at nyde de dage fuldt ud. Og så glæder jeg mig efterhånden til at få det speciale afsluttet og ud af verden. Til forskel fra sidste barsel er jeg denne gang fuldstændig færdig, done, finito med studierne og kan efterfølgende bare nyde barselsboblen med alt hvad der hører sig til.

Jeg planlægger at nyde min barselstid før fødslen med bløde jersey bukser og lette bluser, en god bog, benene oppe, en gåtur i ny og næ, klargøring af mad til fryseren, nyde at jeg har fri og lidt alenetid.

Det kan godt være der er lidt lang tid til min fødselsdag, men nedenstående items er alle barselsønsker som jeg ville nyde i min barselstid.

 

barselsønsker

Barselsønsker: Sengetøjet er fra AIAYU og er i 100% økologisk bomuld, fin forårsskjorte i silke – kan købes her, hørmorgenkåbe fra H&M, Bogen: Det der ikke slår os ihjel af David Lagercrantz, jersey bukser fra Moshimoshimind, armbånd fra Anni Lu, økologisk NU te, den prisbelønnede håndcreme fra Balance Me, mummybag fra Camcam – ville passe perfekt som hospitalstaske og en Slowjuicer til skønne sunde juice.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *