Barsel

Barsel

BARSEL FRA JOBBET 

I går eftermiddags sagde jeg farvel til børn og kollegaer på jobbet, og jeg må ærligt indrømme, at det var ret hårdt og ikke helt uden tåre. Jeg havde en hård start på jobmarkedet for 1,5 års tid siden, men er gennem det sidste år i mit nye job gået hen og blevet mere og mere glad for min hverdag som underviser i børnehaveklassen, og jeg kommer til at savne kollegaer og børn SÅ meget! Jeg er gået på barsel velvidende, at jeg højest sandsynligt ikke kommer tilbage til samme team og med al sandsynlighed heller ikke samme børnegruppe, og det har altså gjort det lidt sværere at sige farvel.

Jeg havde bagt disse kanelsnegle i bradepande til lærerværelset – og med børnene delte jeg min aller bedste dansk hemmelighed, imens vi hyggede med popcorn og saftevand. Børnene havde tegnet de fineste tegninger til mig – og havde selv været med til at skrive det sødeste kort, hvor der blandt andet stod, at jeg både var sød, meget sød, meget meget søde, rar, meget rar, blød, aldrig råber og en masse andre herlige ting. Af kollegaer fik jeg både smukke blomster, bløde pakker til både Esther og lillesøster, den lækreste snack pack med alle de ting jeg kan lide, en HEL MASSE salte fisk, mentholatom og en skør lille hånddims til de særligt taktile (den type der altid sidder og roder med noget i hænderne ved møder mm. ;)) Jeg tænker, at mine kollegaer efterhånden kender mig rigtig godt <3

I dag – den første officielle barselsdag – har dog været rigtig herlig, og selvom i går var en hård dag, har jeg i dag brugt dagen til at glæde mig til den nye tid, jeg går i møde. Jeg glæder mig til ikke at skulle skynde mig afsted om morgenen, og jeg glæder mig til at give Esther en fri dag i ny og næ og nyde en masse mor-og-Esther tid inden lillesøster kommer. Jeg døjer også rigtig meget med min bækkenløsning for tiden og har svært ved bare at få slæbt mig frem og tilbage fra bilen, så min krop glæder sig også rigtig meget til at få slappet ekstra meget af.

I dag startede Esther og jeg derfor dagen ved at sove helt til kl. 6.30 og spiste morgenmad i nattøj. Vi nåede både at bygge hule, synge og lege udenfor, inden jeg aflevere hende glad i vuggestuen til en dejlig kort dag. Derhjemme fik jeg både tid til en middagslur (det er begrænset hvad jeg får sovet om natten pga. bækkenløsning og halsbrand), og så har jeg blandt andet lavet en lille liste over ting, jeg gerne vil nå inden lillesøsters ankomst. – Den deler jeg med jer i morgen!

 

/Josefine.

1 thought on “Barsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *