Barnedåb

barnedåbinvitationer

INSPIRATION TIL INVITATIONER TIL EN BARNEDÅB

 

Vi er så småt ved at have planlægningen omkring børnenes barnedåb på plads. Vi har gjort os mange tanker omkring, hvordan vi gerne ville holde barnedåb for begge vores børn, og glæder os nu rigtigt meget til dagen. Vi har været ude at se på mange forskellige lokations til den efterfølgende barnedåbsfest og har haft svært ved at finde det helt rigtige sted, hvor både pris, charme og mad var det rette. Vi har måtte skære betydeligt ned i vores gæsteliste, men har nu fundet det helt rigtige sted for os og nu går vi bare og glæder os rigtigt meget.

 

Vi er endt med noget helt andet end hvad vi havde i tankerne. Det er stadig helt i vores ånd, nemlig med god lokal og økologisk mad, men i nogle lidt andre rammer end vi havde tænkt os. Det bliver med havudsigt og er vejret godt slår vi dørene op og lytter til bølgeskvulp præcis som jeg gerne ville. Det er en smule dyrere end vi havde planlagt til gengæld skal vi ikke røre en finger og kan dermed bare nyde dagen sammen med familien.

 

For at spare penge lavede vi selv invitationerne og printede dem på en helt almindelig printer. Invitationerne er helt enkle med billeder af børnene på forsiden og informationer på bagsiden. På den måde var de nemme at lave – selv for en amatør som mig. Vi er blevet super glade for resultatet og nu glæder vi os bare til at fejre vores søde børn først på efteråret.

 

Invitationerne er lavet i powerpoint som er meget nemt at arbejde i, hvis ikke lige man har et billedredigeringsprogram.

dåbsinvitation

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *