Bananmuffins

 

Indlægget her blev egentlig skrevet for et par dage siden, men har ikke haft tiden til at sætte mig ved computeren og få det lagt op. Egentlig har jeg det heller ikke helt lige nu, men tager den. Jeg havde begge børn hjemme i går og vi fik både tiden til at gå med en tur til ørelægen og et besøg hos Oldeforældrene og de her lækre bananmuffins. En rigtig dejlig dag.

I hverdagene forsøger vi at give Lille K en til to fridage om ugen, hvor han hygger sammen med Mini A og jeg. Enten er vi bare herhjemme og laver små kreative ting, spiller spil og sover middagslur. Andre dage tager vi en tur på biblioteket eller besøger Oldeforældrene. Lige meget hvad vi finder på, nyder jeg disse dage med eller uden planer og lavt tempo. Lange morgener i nattøj efterfulgt at et par timers leg med LEGO på gulvet. Bare det at være sammen.

På hverdage spiser vi stort set altid havregrød, men på dage som disse laver vi enten smoothies, bananpandekager eller morgenboller. For et par dage siden forsøgte jeg at lave banamuffins af opskriften fra bananpandekagerne, dog med lidt mørkt chokolade tilsat. Det var altså et stort hit syntes børnehavebarnet. En skøn og dejlig sød muffin uden tilsat sukker, men blot sødet af bananerne. Vi forsøger så vidt muligt at hverdagene ikke skal bestå af for meget sukker da vi alle sammen har en meget sød tand, hvilket hurtigt kan tage overhånd. Selvfølgelig er der undtagelser, når vi nyder en fastelavnsbolle eller noget andet lækkert, men som udgangspunkt forsøger vi at spise sundt i hverdagen og så skejer vi lidt ekstra ud i weekenden. Bananmuffins kan serveres med god samvittighed og man behøver ikke at tilføje chokoladen, det vælger man selvfølgelig helt selv.

Fremgangsmåden er den samme som i opskriften her. Herefter kommes dejen i små forme og bages i ca. 15 minutter ved 175 grader til de er gyldne.

 

Vi tager til Jylland hele næste uge og holder vinterferie. Derfor løber vi først tirsdag den 21. februar kl. 17.30. Læs med lige her for mere info.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *