Banankage

banankage

Noget af det der hitter herhjemme lige for tiden er toge, biler, kravkøer, blade og kage. Vi kan ikke gå udenfor en dør før Lille K samler blade op fra jorden, han lytter efter togene som kan høres når vi går ud på vejen og han spejder efter en gravko der er i gang med at grave. Er vi indenfor holder han af at se toge på youtube eller tegnefilmen Biler på Netflex. Han leger med sine biler og sin gravko og pludselig er der ikke så meget baby over ham længere. Han kan pludselige kommunikere, opleve og lege på en helt ny måde – og det er helt utroligt sjovt at få lov til at være med i hans udvikling og lege.

Noget andet der hitter er banankage eller generelt er han glad for alt slags kage, men hvem er ikke det. Jeg havde nogen meget overmodne bananer og derfor blev jeg selvfølgelig nødt til at lave en banankage.

Opskrift på banankage:

  • 4 modne bananer
  • 150g smeltet smør
  • 4 æg
  • 1 vaniljestang
  • 180g sukker
  • 160g hvedemel
  • 1 tesk. Bagepulver
  • 100g hakket chokolade

Start med at smelte smørret og lad det køle lidt af mens du pisker æg, sukker og korn fra vaniljestangen sammen til en luftig masse. Hæld langsomt smørret i æggemassen i en tynd stråle mens du pisker videre. Sigt mel og bagepulver i og vend det forsigtigt. Sidst moses bananer og vendes i dejen sammen med det hakkede chokolade. Banankagen bages ved 180 grader i ca. 45 minutter i en smurt form.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *