Babyshower

babyshower

babyshower kage 15218296_10153983016637321_1393876407_n

babyshower lege

SURPRISE BABYSHOWER MED DE SØDESTE VENINDER

I går tog verdens bedste søster og veninder røven på mig og overraskede mig med den fineste og hyggeligste babyshower  ❤

Jesper havde planlagt, at vi skulle “på tur”, og lige inden kunne han pludselig hverken finde nøgler, telefon mm. og virkede helt forvirret. I det jeg var på vej ind for at hjælpe ham, vendte jeg mig pludselig rundt, ved lyden af en masse stemmer, og lige der i døren stod alle mine søde veninder og råbte surprise. Selv min veninde helt fra Esbjerg var kommet, hvor blev jeg bare glad.

På ti minutter forvandlede 14 piger køkken- og alrum til et overdådigt kaffebord med hjemmebagte boller, kager, blomster, balloner, slik, og alt hvad man ellers kan ønske sig, og resten af eftermiddagen blev der hygget, grint og leget små hyggelige lege.

Både jeg og lillesøster blev forkælet med de fineste gaver, bl.a. den mascara og morgenkåbe jeg virkelig havde ønsket mig (og som jeg tænker, at skal leve i den første tid på barsel),  og lillesøster med en dejlig blød kanin fra jellycat, et fint tallerkensæt og sød suttesnor fra Cam cam.

Jeg havde den bedste og hyggeligste eftermiddag, og der blev da også fældet en del glædes tåre. Når man i forvejen har meget let til tåre, gør hormonerne det absolut ikke nemmere at kontrollere 😉

– Jeg føler mig så heldig og taknemmelig over at have så skønne veninder i mit liv.

Tak  ❤

 

 

/Josefine

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *