August

august

EN FANTASTISK DEJLIG FERIE ER SÅ SMÅT VED AT VÆRE SLUT OG NU VENTER AUGUST MÅNED FORUDE.

 

I august tager Josefine hul på et nyt skoleår som dansklærer i en 0. Klasse, hvor hun tager godt imod en masse spændte og forventningsfulde elever. Hun glæder sig over at maven vokser og ser frem til en uges ferie i slutningen af måneden.

 

Lines barsel alene med A starter for alvor her i august. De første 3 måneder har familien stort set gået op og ned af hinanden hver dag og nydt den første tid.

 

Ingen af os mener at sommeren er helt slut trods hverdagen begynder og vi har derfor aftalt at holde fast i hyggelige grillaftner her i løbet af august måned. Det er med at glæde sig over de lyse aftner så længe som muligt. Pludselig banker efteråret på døren og det milde vejr skiftes ud med regn og blæst. Derfor hepper vi på flere sommerdage her i august med sol og varme.

 

Månedens inspiration:

Bøger: Forleden talte vi om at genlæse hver vores yndlingsbog. For Lines vedkommende er det Vejen til frihed af Nelson Mandela som gjorde et kæmpe indtryk og for Josefine er det bogen Eksil af Jakob Ejersbo som ville være en fornøjelse at genlæse.

 

Film: Alle taler om filmen Bad Moms og vi overvejer lidt at tage ind og se den sammen. Rygtet siger den skulle være enormt grineren.

 

Oplevelser: Vi holder begge to meget af vores by og nyder at gå på opdagelse nye steder, men også at genleve de steder vi holder allermest af. Derfor skal vi selvfølgelig en tur forbi Strandvejsristeriet i løbet af august. Cirkus Baldoni kommer desuden en tur til byen som skulle være et hyggeligt mindre cirkus.

 

Mad: Eftersom vi holder fast i sommeren lidt endnu skal vi helt sikkert grille en masse. Josefine kommer med en virkelig lækker opskrift på langtidsgrillet oksespidsbryst en af dagene og ellers kan I finde lidt inspiration her og her.

 

Haven: Lines altan er virkelig gået hen og er blevet en grøn lille oase som bugner af forskellige slags krydderurter, rabarber og tomater. Hver dag plukkes og nydes forskellige planter fra det udendørs spisekammer.

 

/Josefine & Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *