August måned.

bro billede

ruthogruth

Louisiana

ristet skumfiduser

 

Endelig er sommeren kommet til Danmark – ligesom vi starter arbejde og specialeskrivning. Vi er dog sikre på at august bliver en rigtig god og spændende måned med både tid til solskin og gode oplevelser.

Josefine er netop startet i job som folkeskolelære og Line er så småt startet op på specialet som skal omhandle skolereformen (vi er vel søskende). Vi er begge spændte og forventningsfulde på den nye hverdag vi går i møde og vi glæder os til at komme rigtigt i gang i løbet af denne måned.

Vores juli måned bestod af ren feriehygge rundt omkring i Danmark, lækker sommermad, et par enkelte strandture og vi fik indfriet det meste fra listen i juli. Der er både blevet plukket og spist jordbær i massevis. Både med mælk på, i vores yndlings koldskål, i en iskold jordbærmilkshake, som marmelade og ikke mindst i disse lækre hjemmelavede jordbærkager. Der er blevet holdt en masse grillhygge, hvor grillen blev tændt op, hvor der blev eksperimenteret med røget rødspætter.

Vi har også haft tid til at læse skønlitterære bøger og det var såmænd også i denne måned at Esther fyldte 1 år. Overordnet set havde vi en fantastisk dejlig sommermåned og vi er nu også klar til at gå en ny og interessant dagligdag i møde.

 

August måned byder blandt andet på:

Bøger: Eftersom vores sommerferie nu er slut bliver de skønlitterære bøger lagt på hylden for en stund og i stedet finder vi bogen ”Folkeskolen efter reformen” samt lærervejledningen til ”Den første læsning” frem. Det kan måske lyde lidt tørt, men vi er begge ret interesseret i skoleverdenen og dens udvikling.

Oplevelser: Vi håber begge to at kunne tage på en søstertur til Louisiana og se denne udstilling. Når vi ses er det oftest med mænd og børn, hvilket vi nyder og elsker, men imellem er en hyggelig tøsetur også noget vi holder helt utroligt meget af.

Film: I mange måneder har vi snakket om at tage til Lynge for at prøve deres Drive in biograf. Pakke bilen med tæpper, varm kakao, frugt slik og popcorn og ellers nyde en god film. Se mere info her.

Mad: Et sted som skal have vores anbefaling og hvor vi nok kommer til at kigge forbi i løbet af august måned er Spisehuset på Kulturværftet. Stedet byder både på en skøn udsigt og lækre hjemmelavede retter. Deres fish and chips er helt utroligt lækker med en af deres skønne juice og et stykke rocky road til dessert. Mums.

I haven: August måned er også tid til ture i skoven efter kantareller. Vi tænker at vi enten skal Til Gribskov eller en tur til Tisvilde Leje Hegn. Derudover skal vi nyde ny-opgravede kartofler, krydderurter og solbær.

Projekter: Vi har ikke sat de store projekter på dagsordenen i denne med, men koncentrere os i stedet omkring specialeskrivning og nyt arbejde.

 

Rigtig god august måned.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *