April måned

Desktop1

Med april måned går vi for alvor foråret i møde med en forventning om varmere temperaturer, længere dage og blomster og træer i fuldt flor.

Vi elsker begge foråret, og alt hvad det indebærer. I eftermiddags målte temperaturerne helt op til 15 grader, og efter en lille byge, duftede der mildt og skønt – lige præcis som forår skal dufte! Flyverdragterne kan nu endelig pakkes helt væk, og termodragterne og de nye sneaks kan findes frem.

April er også den måned, hvor Line endeligt færdiggøre sit speciale (og kan holde to ugers –velfortjent – barsel), og Josefine og familien tager en smut til Esbjerg for bl.a. at besøge oldeforældre og Esthers fætter Storm.

Højdepunktet for denne måned, må dog være at byde velkommen til vores lille nye familiemedlem, som kommer til verden ved planlagt kejsersnit, d. 21. April. Vi glæder os alle sammen ubeskriveligt meget til at møde hende <3

 

Nedenfor finder du lidt inspiration til, hvad du kan fylde din April måned med:

 

Bøger: I anledningen af, at Peter Pedal fylder 75 år, bliver der udgivet 5 jubilæumsnyheder. Bl.a. et flot stort jubilæums samlebind af ”De allerbedste historier om Peter Pedal”, samt Peter Pedals store ordbog, med over 400 flotte farverige illustrationer for de mindste. Både Lille K og E elsker den lille nysgerrige abe, hvorfor et par nye bøger til samlingen helt sikkert bliver et hit.

 

Oplevelser: Udover at vores nye familiemedlem siger hej til verden, hvilket i sig selv bliver en stor oplevelse skal St. Bededag fejres. St. Bededagfalder d. 22. April – hvor vi (traditionen tro), skal nyde disse Varme Hveder i hyggeligt selskab.

 

Film/serier: I slutningen af April måned udkommer 6. Sæson af Game of Thrones – og vi glæder os!

 

Mad: Foråret byder på så mange lækre råvarer, lige fra fisk og skaldyr til grønne salater og friske asparges. I april måned står menuen blandt andet på forårsfavoritterne: dampede asparges med sauce mousseline og rejer, En dejlig forårsret med fisk lune radiser og avocadocreme samt Pocheret æg og rejer med grønne asparges, spinat og ærter.

I haven/altanen: I haven fortsætter vi, hvor vi slap sidste måned. Forspiringen er så småt i gang i vindueskarmene, og de første frø og planter kan nu også tåle at blive plantet direkte i jorden, da vi forhåbentligt har sagt helt farvel til nattefrosten. Hvis i, som os, har teaktræsmøbler (eller andre træhavemøbler) er det tid til at give dem en ordentlig tur med vand og skuresvamp, så de står flotte og klar til brug.

 

 

/Line og Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *