April – og liv på bloggen

Vi har holdt en blogpause. Sådan en hvor vi bare har været til stede med vores familie og venner. Vi trængte begge til at hive stikket og være nærværende i hverdagen med dem vi holder af. Når det er sagt, har vi også savnet at være mere aktive her på vores lille platform og har en masse tanker, oplevelser og opskrifter vi gerne vil dele.

Marts måned har været fyldt med begivenheder på godt og ondt, og det har været en måned, hvor vores tanker har været præget af både sorg og glæde. Sådan er livet. Fyldt med op og nedture. Her på bloggen vælger vi dog for det meste at lægge vægt på alle de gode oplevelser, og marts måned har så sandelig også været en rigtig dejlig måned. Vi har blandt andet nydt godt af frisk stenbiderogn – noget af det bedste vi ved i februar og Marts, Mini A er begyndt at kravle og er pludselig alle steder, Wilma pludrer på livet løs og vi sov en hel time længere, da vi satte uret en time frem (i hvert fald rent psykologisk).

Nu ser vi frem mod April måned, hvor vi glæder os til at nyde den første kop kaffe i haven og til at holde påskeferie med familien, der blandt andet står på æggejagt og æggetrilning til stor glæde for Lille K og Esther.

 

Månedens inspiration

 

Oplevelser

April måned byder på en masse lagersalg og loppemarkeder, hvor det er muligt at gøre gode fund til både store og små i familien. Vi tænker blandt andet at kigge forbi Gentoft Loppemarked en dejlig solskinssøndag samt Soft Gallery og Stina A lagersalg d. 28. April i København NV.

 

Film 

I biografen har den nye børne animationsfilm ”Dyrene i Hakkebakkeskoven” premiere i april måned. En skøn historie med masser af gode sange. Vi havde den på lydbog som børn og elskede den, og hvad er derfor mere oplagt end et glædeligt gensyn med Klatremus, Morten skovmus, Mikkel ræv, Bagermester Harepus og alle de andre i Hakkebakkeskoven sammen med de store unger. Vi glæder os.

 

Udeliv

I april skal vi plante, gro og forspire til haven. Vi har blandt andet planer om en tur til Fuglebjerggaard i Weekenden, hvor vi skal købe en masse lækre frø. Prøv fx de gule ribs tomater, som er et kæmpe hit hos os.

 

Mad

I år falder påsken i April måned, og i køkkenet har vi derfor planer om at lave lækre hjemmelavede marcipanæg og den klassiske påske frokostret Skidne æg, der smager langt bedre end navnet lyder.

 

Projekter

Både Esther og Lille K kan lide at være kreative. På www.denkreativesky.dk kan man finde mange fine forslag til sødt påskepynt, hvor børnene også kan være med.

 

 

 

/Line og Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *