Graviditetsapp – App til gravide

Vil lige tippe andre gravide om App’en “Graviditetskalenderen”, som jeg er gået hen og blevet ret glad for. App’en er også lavet i bogform og udgivet af Gyldendal.

foto

Som gravid har man både lyst til at læse en hel masse om selve graviditeten og følge sit barns udvikling. Samtidig sidder man ofte som første gangs gravid med en hel masse spørgsmål. (sådan har jeg i hvert fald haft det 🙂 )! For mig fungerer App’en som et godt supplement til de utallige bøger, der efterhånden fylder godt ud på natbordet, spisebordet og i bogreolen herhjemme, men som kræver lidt mere tid, end hverdagen altid tillader det.

Med app’en Graviditetskalenderen kan du følge din graviditet uge for uge og følge dit barns udvikling. Du har også mulighed for selv at tilføje dagbogsindlæg, mavebilleder og notere vægt og mavens omfang, som omsættes til en graf. Derudover indeholder app’en et leksikon, hvor du kan slå en massig nyttig information om graviditet og fødsel op. Fx: Nakkefoldscanning, kvalme, d-vitamin, halsbrand, folsyre osv. osv. osv.

Jeg synes, at det er utrolig hyggeligt hver dag lige at tjekke ind, altid vide præcis hvor langt jeg er, følge nedtællingen til storkens ankomst i toppen af siden og finde informationer om mit barns vægt og størrelse samt svar på de spørgsmål der lige rører sig.

App’en er gratis de første 12 uger af graviditeten, hvorefter den koster 65 kroner. Sammenlignet med bogpriserne er det jo faktisk en ok pris.

 

/Josefine

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *