Agurkeruller med laks og cremecheese

Agurkeruller med laks og cremecheese

En lille lækker haps til din sommer tapas eller appetizer inden maden.

Disse lækre agurkeruller med røget laks og cremecheese udgjorde en blandt mange små retter til en skøn sommer tapas, som blev nydt på vores terrasse i dejligt solskinsvejr. Agurkerullen er en nem og frisk lille forrets anretning/appetizer, som både smager fantastisk og ser rigtig flot ud. En meget nem og enkel løsning, som blot består af tynde agurkeskiver rullet sammen med røget laks og cremecheese, rørt med lidt krydderurter og friskkværnet peber.

Jeg har planer om at dele opskrifter på en masse små lækre appetizere den næste tid, som jeg vil gemme under kategorien forretter/små retter – og som også vil være perfekte små retter til at sammensætte sin egen sommer tapas.

Agurkeruller med laks og cremecheese

  • 1 agurk
  • 100 g cremecheese
  • 1 lille håndfuld friske krydderurter
  • friskkværnet peber
  • 200 g. røget laks

Skær agurken i tynde skiver (på langs). Vi brugte mandolinjern, for at få pæne tynde skiver.

Rør cremechese sammen med en håndfuld grofthakkede krydderurter og lidt friskkværnet peber.

kom en tsk. Cremechese på et halvt stykke laks, og rul laksen sammen til en lille rulle.

kom lakserullen på en skive agurk, og rul nu agurkeskiven om laksen.

Sæt en tændstik på tværs gennem rullen for at holde på formen.

image

 

/Josefine

1 thought on “Agurkeruller med laks og cremecheese

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *