Agurk med laksecreme

SMÅ HAPSERE – AGURK MED LAKSECREME.

Agurk med laksecreme

 

I anledningen af weekenden deler jeg endnu en af mine tapasfavoritter. Vi har efterhånden delt en del af disse små retter, som kan bruges til fx. tapas, frokost eller som en lille appetizer/forret til dine gæster. I menulinien, under opskrifter, har jeg derfor tilføjet endnu en lille kategori – Små retter, hvor du finder denne og mange flere.

Agurk, laks og smøreost er simpelthen en fantastisk og smagfuld kombination. Jeg har tidligt delt disse lækre agurkeruller med røget laks og cremecheese. Her er en lidt anden udgave af en appetizer med agurk og laks – nemlig agurkeskiver med en  laksecreme på toppen rørt med pikantost, citronsaft og peber og tilsidst pyntet med lidt karse. Server den som en lille appetizer inden middagen, som en ret på tapasbordet eller til lørdagens brunch.

 

Opskrift på agurk med laksecreme:

  • 1 agurk
  • 200 g. røget laks
  • 3 spsk. pikantost
  • saften fra 1/2 citron
  • friskkværnet peber
  • karse

 

Vask agurken og skær den i tykke skiver på ca. 1-2 cm.

Kom din laks op i en skål, med pikantost og citronsaft og brug en stavblender til at blende, til du har en dejlig blød laksecreme. (En minihakker eller en blender kan også bruges). Smag til sidst til med friskkværnet peber og kom din laksecreme på toppen af dine agurkeskiver.

Pynt med lidt karse på toppen 🙂

 

 

/Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *