Året der gik

 

Collager1billedcollage3billedcollage2

Vi har i dag siddet og snakket om året der gik både privat og her på bloggen. Hvilke oplevelser, der har fyldt og hvordan vi hver især har indrettet hverdagen med studier, job og familieliv. Når vi sådan sidder og kigger tilbage i billeder og minder husker vi på alle de gode begivenheder som året har været fyldt op med. Selvfølgelig har vi også hver især haft udfordringer og hårde dage, men når vi tænker tilbage fylder de slet ikke så meget i vores bevidsthed som alt det dejlige vi har fyldt vores dage med. Heldigvis. Vi har også snakket om hvad det kommende år vil bringe af planer, drømme, håb og oplevelser for vores familier og vi glæder os til at gå 2016 i møde.

Vi har lavet et lille tilbageblik her på bloggen over året som er gået. Både hvad der har fyldt for os, men også hvilke indlæg vi kan se i har taget godt imod.

 

Hverdagseventyr og oplevelser

Vi har hver især haft især en begivenhed som fyldt i vores bevidsthed dette år på godt og ondt. Line afslørede en hemmelighed og fortalte om at være anden gangs gravid som kan være noget anderledes end første gang. Josefine gik fra et fantastisk år på barsel til at starte nyt job, hvilket viste sig at blive en hård start.

Det har været et godt år som har været fyldt med dejlige ferier, oplevelser og udflugter. De er alle samlet her. Vi har udplukket et par af dem her under som på hver deres måde har skabt gode minder:

  • En sommerferie i Skagen er næsten obligatorisk for os begge. Vi har altid været i Skagen og besøge vores bedsteforældre i sommerferier og vi nyder stadig at komme derop og nyde naturen, lyset, maden og ikke mindst stemningen. Lige her kan man finde en guide til oplevelser i Skagen og en guide til spiseoplevelser i Skagen.
  • Sommeren bød også på en tur til Legoland som var en helt igennem fantastisk oplevelse.
  • I nærheden af Esbjerg, hvor vi er opvokset, ligger Marbæk Plantage med en skøn natur og små hyggelige sommerhuse. Josefine tilbringer ofte hyggelige dage hér sammen med svigerfamilien.
  • Efterårsferien brugte vi alle sammen samlet i et skønt sommerhus på Sjælland.

 

Mad og opskrifter

Vi har delt mange gode opskrifter i det forgangne år og flere af dem er gået hen og blevet køkkenfavoritter og laves igen og igen. 

  • Müslibar – som kan nydes som en lille dessert i madpakken.
  • Skagensalat – en maritim klassiker med stenbiderrogn.
  • Bakskuld – en egnsret fra Vestjylland.
  • Tebirkes – der passer perfekt til morgenbordet.

 

DIY projekter

Vi har haft små projekter i gang både inde og ude, organisatorisk og praktisk som har været med til gøre hverdagen både smukkere og nemmere. Vi glæder os til det kommende års gør-det-selv projekter, hvad angår indretning af både altan, have og børneværelse.

 

 

/Josefine & Line

1 thought on “Året der gik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *