År 2017 – tak for i år

Rigtig dejligt nytår alle sammen!

Vi håber, at i er kommet godt ind i det nye år og har haft en skøn juleferie. Det har vi!

Det er efterhånden lidt en tradition at samle op på året der gik, og vi nyder at se tilbage og mindes alle de gode stunder. Det er en af goderne ved denne blog, den fungerer som et arkiv fyldt med minder og tilbageblik.

I kan læse et par tidligere nytårsindlæg her:

2015

2016

 

År 2017 er slut og foran os ligger 2018. Vi kan se tilbage på et herligt år fyldt med gode oplevelser. Det har virkeligt været et godt år for os og vores familier. Allerede i starten af året kom Wilma til verden, og vi føler os heldige over, at hun netop har valgt at berige vores familie med hendes gode humør, strålende øjne og kærlige væsen.

År 2017 var også året, hvor Line og Kristoffer blev gift i Skagen i det mest fantastiske vejr, i selskab med de allerbedste. Det kan i læse mere om her og her.

Det har også været et år, hvor bloggen har stået stille og urørt i perioder, fordi vi har haft travlt herude i den virkelig verden. Efter Lines barsel og efterfølgende periode som hjemmegående, er hun nu startet i job. Et job der passer godt ind i resten af familielivet, og som er spændene og lærerigt. Lige om lidt er det Josefines tur til at vende tilbage til jobbet som lærer i midten af denne måned.

 

Hverdagseventyr og oplevelser

 • Vi har haft rigtigt mange dejlige oplevelser i 2017. Både sammen og hver for sig.
 • Josefine oplevede hendes drømmefødsel, da Wilma kom til verden og har skrevet sin fødselsberetning på bloggen.
 • Wilmas barnedåb blev fejret i de idylliske rammer i Cafe Hammermøllen, med en lækker brunch og hjemmelavet dåbskage.
 • Vi var på charterferie i Grækenland og delte dejlige ferieglimt fra Samos.
 • Line delte oplevelser fra smukke Svaneke på Bornholm.
 • Årets bedste polterabend blev afholdt.
 • Josefine delte sine oplevelser med eksem og hvordan en anti inflammatorisk kostplan kan afhjælpe udbrud.
 • Line var på et livsbekræftende retreat på Ærø.

 

Mad og opskrifter

 

Det kommende år

 • Vi ved endnu ikke hvilke overskrifter 2018 vil bringe os, udover et sommerbryllup til juli. Men vi glæder os og går ind i det nye år med åbne arme.
 • I slutningen af 2017 indgik vi et samarbejde med Helsingør Dagblad, hvor vi en gang om måneden skriver en artikel til avisen. Det glæder vi os til at fortsætte med i 2018.
 • Vi taler meget om, hvordan vi gerne vil have at dagligdagen ser ud og har siden vi fik børn været på en rejse hen imod at finde den rette konstellation for os hver især. Det er en rejse ind i familielivet, nærværet, rytmer, fordybelse, ro og kærlighed. En vej ind i vores indre kerne og lykke. For os handler det om at følge sit hjerte. Og selvom vi ikke har et egentlig nytårsfortsæt et det vores fokus for 2018. Tiden lige nu og her kommer ikke igen så det er med at få det bedste ud af den.
 • Følg dit hjerte!

 

 

Vi håber at det kommende år vil bringe mange gode stunder, lykkeglimt, store og små oplevelser til både jer og os.

Tusind tak fordi I læser med.

 

Line og Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *