År 2016 – tak for et fantastisk godt år!

 

Der er ikke meget tilbage af 2016. Året er ved at nå sin ende, og vi kan se tilbage på et år med mange helt fantastiske oplevelser. Bloggen her er sådan et dejligt lille arkiv, med lykkeglimt fra året der er gået, og som vi kan se tilbage på og mindes. I morgen er det nytårsaften, og vi skal som i de forgangne år fejre nytåret med gode venner, god mad, champagne og masser af konfetti.

Som i nok allerede har opdaget, har bloggen fået et helt nyt design. Det roder stadig lidt hist og pist, og i må bære over med os lidt endnu. Vi har arbejdet længe med at kode og designe siden, så den bliver præcis, som vi gerne vil have det. Der er blandt andet sket et par ændringer for at gøre siden mere brugervenlig, som vi selv er ret begejstret for. Blandt andet har vi udvidet vores opskriftindex med flere kategorier, så det er nemmere at finde vores opskrifter og navigere rundt på siden. Derudover har vi fået en lille boks til vores opskrifter, hvor man super smart og nemt kan printe eller gemme vores opskrifter.

Der er måske behov for lidt tilvænning, og der er helt sikkert et par småting, vi endnu ikke har styr på. Men vi er simpelthen så glade for, hvordan Ruthogruth ser ud og udvikler sig og føler os rigtigt meget hjemme her i de nye omgivelser.

Vi er super glade for, at i læser med på vores blog, så tusind tak for det! Hvis i har spørgsmål eIler kommentarer, vil vi meget gerne høre fra jer i kommentarfeltet,, som vi altid vil svare tilbage på.

Igen i år vil vi give et lille tilbageblik på 2016, som har været et helt igennem skønt år. Vi glæder os rigtigt meget til at tage hul på et nyt år, som vi bare ved bliver helt forrygende.

 

Hverdagseventyr og oplevelser

2016 var året hvor Mini A kom til verden og Line viste små glimt fra ammehulen efter de kom hjem fra hospitalet efter et planlagt kejsersnit. Hun skrev lidt om at blive mor og om den søskendekærlighed, som kun søskende deler.

Det var også året hvor Josefine annoncerede at, der var en lille nytårsbaby på vej. Hun delte også sine personlige tanker om at vænne sig til tanken om endnu en graviditet når testen viser positiv samt nogle søndagstanker om, hvordan det mon er at blive mor for anden gang.

På grund af fødsler og graviditeter er vores ferier blevet afholdt i Danmark med vores familier. Vi har brugt vores egen by Helsingør rigtigt meget og blandt andet været på Flynderupgård i efterårsferien, på Sundtoldsmarked og drukket mange skønne kopper kaffe på Strandvejsristeriet ved Kronborg.

 

Mad og opskrifter

Vi har lavet meget dejligt mad i løbet af året, og flere end 100 opskrifter er landet her på bloggen i 2016.

I løbet af foråret lavede vi fiberriger koldhævede morgenboller med chiafrø, asiatisk rejesuppe ala tum-yum og en smagfuld hjemmelavet rød peberfrugtpesto.

I sommers lavede vi verdens bedste jordbærtærte med søde danske jordbær, marcipan og mørk chokolade. En virkelig god sommer klassiker, der kan spises igen og igen. Det var også i de varme måneder der blev grillede jomfruhummer og drukket rigtigt mange iskaffe kondenseret mælk.

Efteråret gik vi i møde med varme simreretter, blandt andet en krydrede marrokansk tagine med oksekoed, en skøn tomattærte med rosmarin og en flot pyntet chokolade banankage med chokoladecreme.

I vintermånederne fik vi både en lækker flæskesteg med dertilhørende flæskestegssandwich. Vi lavede en klassisk andesteg med en sprød rødkålssalat og forskellige julesmåkager.

 

Det kommende år

I det kommende år glæder vi os til at byde et nyt familiemedlem velkommen. Vi glæder os også usansynligt meget til en fælles familieferie i Grækenland. Julegaven fra vores forældre var nemlig en tur sydpå til sol, sommer, pool, græsk salat og kolde øl til sommer.

Vi har også hver et bryllup der skal planlægges. Det ene bryllup kommer til at foregå i Skagen til september. Vi glæder os til at udvikle nye opskrifter og vise små hverdagseventyr i det kommende år. Vi er sikre på, at 2017 bliver mindst lige så fremragende, som dette år og vores motivation er helt i top.

 

Rigtig godt nytår til jer der læser med.

 

/ Josefine & Line

1 thought on “År 2016 – tak for et fantastisk godt år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *