6 hurtige – jeg glæder mig til, når jeg ikke er gravid længere.

 

 

Gravid uge 39

Slutspurten er skudt i gang, jeg er gået ind i uge 39, og har mindre end en uge til termin! Juledagene er overstået, og jeg er ærligt en smule lettet over, at jeg hverken fødte juleaften eller dagene lige op til – og efter. Vi havde den hyggeligste juleferie i Jylland med familien, men det er nu alligevel også dejligt at være hjemme i hjemlige omgivelser igen, slet nu fødslen gik i gang.

Til gengæld er jeg i løbet af de sidste par dage blevet ramt af den der enorme rastløshed, som jeg tror mange gravide rammes af helt til slut i graviditeten. Nu må hun altså godt snart komme – hende lillesøster!! (I virkeligheden må hun måske godt lige vente til efter 1. Januar – men jeg føler mig alligevel ret utålmodig;))
Og trods at det har været en dejlig graviditet (omend lidt hård, grundet bækkenløsning), forsøger jeg at nyde den sidste tid med maven og de små møf og spark derinde fra. Men der er nu også et par ting, jeg glæder mig til, når jeg ikke er gravid længere. Jeg har listet 6 hurtige nedenfor.

 

 

6 hurtige – jeg glæder mig til, når jeg ikke er gravid længere:

 

  • At kunne drikke et glas rødvin – eller to!

 

  • At kunne gå normalt igen, uden at ligne en omvandrende ballon, der har skidt i bukserne (damn you bækkenløsning).

 

  • At kunne falde i søvn uden at føle, at jeg skal kaste op i min egen mund, eller have brændende halsbrand!

 

  • At kunne vende sig i sengen uden at vågne hver gang (og komme med prustende lyde!)

 

  • At kunne trække vejret gennem næsen igen. (Det bliver jo SÅ fantastisk!)

 

  • At kunne gå i mit almindelig tøj igen og lukke min jakke!

… Aller mest glæder jeg mig selvfølgelig til at møde min lille pige, holde hende i mine arme og lære hende at kende ❤️ – men det bliver nu også dejligt at få sin ‘egen krop’ tilbage. Er der mon andre der kan nikke genkendende til den følelse?

 

 

/Josefine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *