4 måneder

4 måneder

I SØNDAGS KUNNE MINI A FEJRE SINE 4 MÅNEDER.

 

Tiden flyver virkelig af sted og jeg kan slet ikke følge med. Der er virkelig sket meget de sidste 4 måneder i vores lille familie, heldigvis kun gode sager. Hvis jeg syntes tiden gik stærkt da Lille K var lille (og det syntes jeg) så løber den næsten fra mig denne gang.

 

Vi har en glad lille baby der stortrives og lige for tiden sker der virkelig meget i hendes udvikling og det er lige fra udseende, mimik, vægt, tigerspring og rent udviklingsmæssigt. Det er ikke længere et lille spædbarn vi har, men en dejlig lille baby med runde kinder, buttede fødder og dobbelthager. På den måde ligner hun sin storebror da han var 4 måneder. Om en uges tid kommer sundhedsplejersken og jeg tør slet ikke gætte på hvor meget hun er vokset.

 

Jeg nyder virkelig denne barsel, sådan helt vanvittigt meget. Mini A er et fantastisk nemt barn. Hun smiler, griner og pludrer. Kigger interesseret på hendes hænder, spytter spytbobler og spræller som en anden lille sprællemand. Og jeg forsøger virkeligt at få alle indtrykkene med og lagre dem indeni. Fordi tiden går så stærkt at jeg somme tider ville jeg ønske den stod stille! Det er utroligt, hvor meget kærlighed jeg har til det lille menneske. Så uendelig dyb, præcis som til hendes storebror. Til dem der er i tvivl om, at man ikke kan elske en to’er lige så højt, kan jeg berolige med at det slet ikke er noget problem.

 

Vi nyder de stille og rolige dage, hvor Lille K afleveres i børnehave og vi lige har et nogle timer inden vi henter ham igen ved en 14-tiden. Sådan måtte hverdagen gerne se ud fra nu og frem til børnene har fået nok af deres mor. Samtidig glæder jeg mig dog også til at finde min plads på arbejdsmarkedet hvor end den bliver. Der er dog heldigvis nogle måneder til endnu.

 

/Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *