4 ÅR

I dag fylder min førstefødte 4 år og vi har haft en weekend med fødselsdagsfejring både i går og i dag. Lørdag blev han fejret af familien med både fødselsdagsboller, kagemand og lagkage. Vi var mange i vores lille lejlighed, men det var så super hyggeligt.

I dag har vi fejret ham med først et skønt morgenbord og efterfølgende fødselsdagsfest for alle kammaraterne fra børnehaven med et Ninjargo-tema. Lille K har næsten ikke kunne være i sin egen krop af bare spænding og begejstring og han er blevet forkælet ud over alle grænser.

 

Den dag man bliver mor, er man overbevist om, at man blive ramt af den største kærlighed nogensinde og at den umuligt kan blive større. Men det bliver den. Kærligheden altså. Den vokser sig større og større for hver dag der går og jeg er ved at koge over af stolthed og kærlighed til min nu fire-årige. Det er næsten ikke til at tro at det er muligt at elske nogen så meget og så dybt. Men det gør jeg. Helt ind i hjertet.

 

For 4 år siden forvandlede Lille K mit liv for altid. At blive mor er den vildeste bedrift og der er intet der kan måle sig med den rolle og det forhold ham og jeg har. Jeg får stadig et sug i maven og en enorm taknemmelighedsfølelse, når jeg tænker på at han valgte mig som mor. At have ham i mit liv er en kæmpe gave – også selvom han kan give en grå hår engang imellem.

 

Selvom jeg har skrevet om det før vil jeg igen understrege at tiden med børn er en underlig størrelse. Den flyver af sted. Og hvor kliche-agtigt det end lyder så ’STOP tiden’. Han er så gennem skøn lige nu. Jeg forsøger virkelig at nyde enhver periode og alder med alt hvad det indebærer af store følelser, afmagt, kærlighed og usikkerhed. Og selvom vi er inde i en skøn periode lige nu og at jeg gerne ville blive her lidt endnu, glæder jeg mig også til at se hans udvikling det kommende år og opleve verden sammen med ham.

 

Tak for dig min skat og tillykke med de 4 år.

 

/Line

 

 

 

 

 

 

 

1 thought on “4 ÅR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *