10 vilkårlige facts

EfterårTeglstruphegnKopperdammen

ET LILLE LØRDAGSINDLÆG MED 10 VILKÅRLIGE FACTS OM MIG.

 

Denne uge har været fyldt med sygdom og for at lade lidt op, få frisk luft og nyde efterårets smukke farver tog jeg den lille patient med på en lang rask gå tur. Vi gik en tur ud til Kobberdammen som er mit absolutte yndlingssted. Her giver alt bare mening og jeg har altid lyst til at fælde en tåre fordi der er så smukt og fredfyldt. På turen derud nød jeg de fine gyldne efterårsfarver, lyset og ikke mindst solens stråler imens lillemanden tog sig en velfortjent lur.

 

Her får i 10 tilfældeige facts i vilkårlig rækkefølge – læs med hvis i har lyst.

 

  • Jeg har ALTID de samme øreringe på 24/7. Et par perleøreringe som jeg fik i julegave af mine forældre for snart mange år siden. Jeg synes de klæder mig, de er gode at sove med (en vigtig egenskab!) og passer til det meste.

 

  • Lige for tiden overvejer jeg at forlænge min barsel i tre måneder og passe Mini A herhjemme ved hjælp af kommunens tilskud til pasning i eget hjem. Jeg mener, at ud over kærlighed er tid den bedste investering i ens børn.

 

  • Før jeg fik børn var jeg et udpræget B menneske, hvilket har ændret sig en del. Nu nyder jeg at gå tidligt i seng. Ofte samtidig med børnene.

 

  • Jeg glæder mig helt åndssvagt til at holde jul hos mine forældre i år.

 

  • Hopper næsten altid i et par joggingbukser som noget af det første når jeg kommer hjem.

 

  • Glæder mig til at prøve kræfter med arbejdsmarkedet når barslen engang slutter, hvad enten det bliver til februar eller maj.

 

  • Jeg nyder til gengæld denne barsel 1000 gange mere end den første og sætter virkelig pris på tiden med Mini A.

 

  • Jeg bliver altid nødt til at rydde op inden jeg kan foretage mig noget eller slappe af. Hvis det roder i hjemmet, så roder det i mit hoved og jeg kan slet ikke koncentrere mig.

 

  • Har ofte virkeligt svært ved at falde i søvn og vågner af den mindste bevægelse fra børnene, hvilket resulterer i en usammenhængende og dårlig søvn. Til gengæld har min forlovede irriterende nemt ved at falde i søvn på ingen tid… *suk*

 

  • Drømmer nogen gange om at flytte til mere landlige omgivelser og blive selvforsynende. Tanken om at vågne op med udsigten til det åbne land; marker, skov og enge. Leve et mere simpelt liv med tid til familien.

 

/Line

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *