10 ting jeg gerne vil nå inden baby

Baby

Jeg har lavet en lille liste over 10 ting jeg gerne vil nå inden fødslen, og som jeg tænker barslen her inden baby skal gå med, udover selvfølgelig at få slappet af en masse og give Esther et par fridage i ny og næ med mor-og-Esther tid.

Lige præcis det med at få mere til sammen med Esther – og fx ikke skulle skynde sig ud af døren om morgenen, eller først hente i vuggestuen efter 17, pga. ugentlige møder er noget jeg glæder mig rigtig meget til. Vi skal spise morgenmad i nattøj, lave en masse små kreative projekter (som hun elsker), hun skal være med i køkkenet til at bage og lave mad og vi skal på cafe og drikke varm kakao og spise kage.

 

10 ting jeg gerne vil nå

 

  • bruge mindst 15 minutter om dagen på smertefri fødsels selvstudie. Jeg tog kursuset da jeg ventede Esther og ville ALDRIG nogensinde have været foruden det, og har planer om at bruge samme teknikker til min kommende fødsel – derfor øve, øve øve.

 

  • Strikke lillesøsters uldtrøje færdig. Den har efterhånden været længe undervejs, men tænker at jeg her under min barsel endelig får tid til at blive færdig …og måske, kun måske, starte på en lille romper i samme bløde baby uld.

 

  • Små syprojekter som en lille kaninrangle, en suttesnor og en vimpel. Det er så hyggeligt at sidde og sysle med, og specielt her i den kolde tid.

 

  • På Genbrugskig mm. efter fine og små finurlige tallerkner, kopper, skærebrætter mm. Vi mangler noget som kontrast til vores flotte hvidriflede porcelæn fra Royal Copenhagen. Jeg elsker det klasssiske og tidsløse design, men noget mad ser altså bare lidt kedeligt ud på en hvid tallerken. Specielt til madbillerne her på bloggen, som jeg har en vision om at gøre endnu bedre. En tartelet med høns i asparges der i forvejen er lidt beige og bleg i farven, gør sig altså meget kedeligt på en helt hvid tallerken!

 

  • Lidt i forlængelse af det forgående punkt vil jeg gerne bruge tid på at lære mit nye kamera, et canon 750D spejlrefleks, at kende – og blive meget bedre til det med at tage billeder. Jeg overvejer lidt at købe mig til et selvstudie, men ellers tænker jeg vejen frem er at prøve mig frem – og så selvfølgelig en masse youtube videoer!

 

  • Fylde fryseren med en masse lækre fryseretter, som blot er til at varme, til tiden lige efter lillesøsters ankomst. Det kan jeg huske vi syntes var rigtig rart, da vi kom hjem fra Hospitalet med Esther for 2 år siden. Jeg har bl.a. planer om at lave disse frikadeller, denne lakselasagne og en masse lækre supper.

 

  •  Vaske babytøj, ordne tøjskab – og selvfølgelig pakke hospitalstasken. Der er altså noget helt særligt over at pakke lige præcis den taske og udvælge det første køre-hjem-sæt fra hospitalet, den helt rigtige og bløde bamse osv.

 

  • Læse mindst en god bog. Tænker der går længe inden jeg får læst en bog helt færdig igen.

 

  • Købe de sidste ting på listen. Vi mangler ikke så meget (dog en ret stor post) som barnevogn og slyngevugge og herudover nye stofbleer, sengetøj og et par uldstrømpebukser og uldbodyer med krydslukning.

 

  • Bruge tid på at se mine veninder, tage på cafe og på mindst en date med min kære forlovede.

 

 

/Josefine.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *