10 måneder med Wilma

En lille status.

I dag er det allerede 10 måneder siden, at vores lille Wilma kom til verden. Vores søde, glade, viljestærke og smilende lille Wilma. Og endnu engang forstår jeg ikke, hvordan tiden er gået så hurtig. Hvordan så meget kan nås, på så kort tid. Begge mine piger er vokset så utrolig meget på den tid.

Wilma kan endnu ikke kravle, men skubber og møver sig rundt (ofte baglæns). Hun har de fineste små stritører, to tænder i undermunden og mindst 100 forskellige udtryk. Hun elsker at stå og rokke ved hendes gåstativ, og kan efterabe og sige ”taaaak” og ”wraaa” som en tiger. Hun elsker mad, specielt med farver, og spiser allerede dobbelt så meget som hendes søster. Hun er både mild og glad, og meget bestemt på en og samme tid. Hvis der er noget hun ikke har lyst til, er man aldrig i tvivl! Og så er hun utrolig glad for specielt hendes mors arm, og kan hænge der det meste af dagen, hvis hun får lov. Om dagen sover hun tungt og godt i barnevognen, men om natten har hun endnu langt fra lært at sove igennem. Alligevel slår det aldrig fejl. Hver morgen vågner hun og ligner en lille solstråle, med verdens største smil på læben. Vi kalder hende Wilma-evigglad, og det navn, trods hendes bestemte og viljestærke brøl, passer utrolig godt på hende.

Og Esther, min store, kærlige, seje og omsorgsfulde pige, er med storesøsterrollen og hendes nu 3 år, virkelig også blevet en stor pige. Hun kan og vil gøre alting selv, hun er den mest kærlige og omsorgsfulde storesøster, og så siger hun så mange herlige og sjove ting. Det første Esther gør hver morgen når hun vågner, og hver aften inden hun ligger sig til at sove, er at kysse og kramme på hendes lillesøster. Så ligger de begge to og griner og hviner og mit hjerte smelter lige meget hver gang. Den anden dag, da jeg var på vej til at placere Wilma foran en bunke legetøj på badeværelsesgulvet, så jeg selv kunne få mig et tiltrængt bad sagde Esther: ”Moar, gå du bare i bad. Jeg kan godt passe på Wilma. Gå bare! Så hygger mig og Wilma. Det er nemlig kun for børnenene.”

 

De to ❤ …

 

 

 

/Josefine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *